5 februari 2018

We hebben ons nieuw kantoor geopend in Rotterdam, een stad met een enorme toekomstvisie.

Rotterdam is een innovatieve stad die meer en meer naam en faam maakt op het wereldtoneel. Met veel jong talent dat juist afstudeert van prestigieuze universiteiten; inwoners die gekend staan voor hun “niet lullen, maar poetsen” mentaliteit en aanstekend enthousiasme. Rotterdam is natuurlijk ook één van de belangrijkste transport knooppunten ter wereld; kortom Rotterdam is de perfecte thuisbasis in Nederland voor Parkd.

Pal in het centrum van Rotterdam, vind je veel trendy restaurants, gezellig drukke foodmarkts, bruisende festivals en het CIC Rotterdam – thuisplaats van ons tweede kantoor! Het CIC is een innovatief middelpunt die plaats geeft aan ondernemers en bedrijven om te focussen op de veranderingen in deze wereld. Met onze ambitie om de huidige manier van betaald parkeren disruptief te veranderen, voelden we dat dit de perfecte plaats is. Met ons hoofdkantoor in het charmante Antwerpen, zijn we nu ook klaar om Rotterdam onze thuisstad te noemen.

In CIC Rotterdam zitten we samen met heel wat ambitieuze startups. Wij zijn dan ook super enthousiast om hun onze buren te mogen noemen, zoals bijvoorbeeld Mama Taxi. Mama Taxi is een volledig vrouwelijke privé-taxi dienst die enkel rijdt met 100% elektrische auto’s. Super, toch? Ze willen een maatschappelijke shift creëren, met een milieubewuste keuze, door inspirerende vrouwen. We zijn er dan ook van overtuigd dat de bedrijven in CIC de wereld kunnen veranderen.

Maar hier stopt het niet, elke donderdag host het CIC Venture Café het grootste innovatie evenement in Rotterdam. Honderden ondernemers, investeerders, partners, grotere bedrijven en studenten verzamelen zich om te netwerken en innovatie een duw voorwaarts te geven.

Edvin Oklopcic at CIC

Onze nieuwe Country Manager Nederland, Edvin, in het Venture Cafe.

We zijn er helemaal klaar voor om de huidige parkeerwereld in Rotterdam, en heel Nederland innovatie in te blazen, en kunnen op geen betere plek zitten dan hier. Dicht in de buurt? Hop gerust binnen voor een kop koffie!

Lees ook...