Een nieuwe manier van betaald parkeren voor wagenparken

Traditioneel betalen voor parkeren is een verborgen kost bij bedrijven, die frustraties bij werknemers, onnodige administratie en te veel betalen als gevolg heeft. Parkd zorgt voor het ontzorgen van de werknemers, minder administratie en enkel betalen voor de daadwerkelijk geparkeerde minuten.

Automatisch parkeren van Parkd is de toekomst, en we willen dat uw vloot hier deel van uitmaakt

Parkd start, stopt en betaalt automatisch de parkeersessies van uw wagenpark. Het enige wat een werknemer nog moet doen is zijn voertuig parkeren, en aan de slag gaan. Wij geloven dat het betalen van parkeren iets is waar je nooit meer aan hoeft te denken.

Een bekroonde oplossing en team

Wij zijn een innovatief bedrijf in de Europese parkeermarkt dat betalen voor parkeren revolutionair vereenvoudigt. Onze unieke oplossing zorgt ervoor dat de manier waarom mensen betalen voor parkeren volledig is veranderd. We zijn al meerdere keren genomineerd voor onze oplossing en ons team, waarbij Parkd ook werd bekroond door Fleet Europe met de award voor meest innovatieve automotive oplossing in Europa.

Gemaakt voor verschillende industrieën

Vertrouwd door vloten, groot en klein

Of u nu een groot of klein wagenpark heeft. In de installatie of verkoop sector zit. Parkd zorgt voor een directe ontzorging en besparing vanaf dag één. Introduceer Parkd in uw wagenpark en ervaar direct de voordelen.

Vaillant logo
Rentokil logo
Woonhaven Antwerpen logo
Zibber logo

Onze kantoren

office Antwerp

België

Van de Wervestraat 20 bus 104, 2060 Antwerpen, België

+ 32 3 207 08 47

office Nieuwegein

Nederland

Nevelgaarde 8, 3436 ZZ Nieuwegein, Nederland

+ 31 302 37 79 32

Neem contact op