Vloten

Zorg voor meer focus bij werknemers

Traditioneel betalen voor parkeren is een verborgen kostenpost bij veel bedrijven. Vaak leidt dit tot frustraties bij werknemers, onnodige administratie en kosten. De oplossing van Parkd zorgt voor minder administratie, enkel betalen voor de daadwerkelijk geparkeerde minuten en meer focus van de bestuurder op de werkzaamheden.

Automerken

Auto's nog slimmer maken

Automerken kunnen Parkd eenvoudig toevoegen aan hun connected apps, met behulp van onze API. Zo kunnen bestuurders gebruik maken van onze diensten met dezelfde app die hun voertuig beheert. Dit maakt het level nog makkelijker voor connected-berijders. Rijden, parkeren en betalen. Simpel.

Leasing

Toegevoegde waarde voor leasecontracten

Een auto leasen is handig omdat er veel extra's inbegrepen zijn: diensten, verzekeringen en reparaties. Parkeren is een kostenpost die buiten die handige maandprijs valt. Met Parkd worden alle parkeersessies automatisch afgehandeld. Dat is niet enkel makkelijker, het risico op een parkeerboete verdwijnt ook volledig. Leasen, parkeren en betalen. Simpel.

Autoverhuur

Zorgeloos parkeren in het buitenland

Veel klanten worden opgezadeld met onaangename bagage aan het einde van de huurperiode: parkeerboetes. Deze boetes moeten worden verwerkt en vervolgens doorgestuurd naar de klanten ter betaling. Dat kost uw verhuurbedrijf niet alleen tijd en geld, het laat ook een slechte indruk achter bij de klanten. Dankzij Parkd kunnen uw klanten aan het einde van de huurperiode hun auto en het parkeren in één keer betalen. Gedaan met parkeerboetes dankzij een automatisch parkeersysteem voor uw klanten. Zo kunt u zich richten op de autoverhuur en hoeft u nooit meer aan parkeren te denken. Huren, parkeren en betalen. Simpel.

Word een partner

    Laatste nieuws en updates

    Lees ons blog