Traas Nederland is de specialist in ongediertebestrijding. Het bedrijf streeft naar een optimale harmonie tussen mens en natuur, door op een gezonde en innovatieve wijze om te gaan met de beheersing van plaagdieren. We spraken met Leendert Schipper, verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en het wagenparkbeheer, over hoe hij RouteVision en Parkd inzet.

Pilot gestart na vergelijking

‘We maakten gebruik van een andere parkeerapp, maar medewerkers vonden deze niet altijd gebruiksvriendelijk. Ze moesten steeds toch op zoek naar het nummer van de parkeerzone, deze zijn niet altijd makkelijk te vinden. Dat kost tijd die medewerkers vaak niet hebben. En soms werkte de app niet naar behoren. Na een vergelijking kwam Parkd beter uit de bus en zijn we een pilot met tien medewerkers gestart,’ vertelt Schipper.

Koppeling met RouteVision

De pilot verliep naar tevredenheid en inmiddels zijn 35 auto’s uitgerust met de parkeeroplossing van Parkd. De koppeling was eenvoudig te maken, want Traas Nederland maakte al gebruik van RouteVision voor route-optimalisatie, planning en urencontrole. ‘Daar zijn we ook erg tevreden over, het werkt makkelijk en ik hou goed zicht op wat gebeurt.’

Voordelen van Parkd

Parkd verbindt eenvoudig met de telematica in de voertuigen van Traas, waardoor parkeersessies automatisch aan- en afgemeld worden. Dat scheelt 30% op de maandelijkse parkeerfactuur, parkeerboetes zijn voorgoed verleden tijd en medewerkers worden ontzorgd. Zij voeren minder handelingen uit bij het parkeren en hoeven geen handmatige parkeeradministratie meer bij te houden. ‘Medewerkers waren eigenlijk zo om. We hebben een korte uitleg gegeven en verder heb ik niets meer gehoord, dat is altijd een goed teken’, sluit Schipper het gesprek af.

Wil je net als Traas Nederland besparen op de parkeerkosten van je wagenpark en medewerkers ontzorgen? Vraag een gratis proefmaand aan.

Lees ook...