Van start-up naar gevestigde waarde
We hebben dit jaar hard gewerkt om ons platform en onze unieke parkeeroplossing nog beter te maken. We hebben in november 2020 een survey naar al onze gebruikers verstuurd en alle feedback kunnen verwerken. Dat heeft geresulteerd in een nog stabielere Parkd app met veel nieuwe functionaliteiten; die zorgen voor een nog aangenamere parkeerervaring. We zijn erg blij met de 8/10 die we kregen voor algemene tevredenheid over ons product en organisatie, maar we gaan altijd voor nog beter!

Om de parkeerervaring te kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent, hebben we niet alleen het development team uitgebreid, maar hebben we in België ook een prachtig nieuw hoofdkantoor betreden op ’t Eilandje in Antwerpen. Kom als het straks weer kan vooral eens op de koffie! Dan kun je gelijk alle nieuwe collega’s ontmoeten, want we zijn flink gegroeid. Ook in Nederland hebben we inmiddels een kantoor. Hier staat Thijs Findhammer, die we begin dit jaar hebben mogen verwelkomen als Sales Director, aan het roer. Thijs zorgt ervoor dat in beide landen de sales- en marketingactiviteiten verder kunnen groeien.

Niet alleen ons team, maar ook onze samenwerkingen hebben we uitgebreid. Zo hebben we onze intrede in de leasemarkt gemaakt en een partnerschap met Arval Leasing gerealiseerd na een succesvolle pilot. En we zijn blij dat we weer hebben mogen ervaren dat Parkd veel toegevoegde waarde kan bieden voor bedrijven in allerlei sectoren. Zo hebben we er installatie-, service-, energie- en waterschapsbedrijven bijgekregen als klant. Klein en groot, waaronder o.a. Stedin, Eneco en Alliander.

We zijn heel trots dat 2020 voor ons, ondanks alles, in het teken stond van groei: van start-up naar gevestigde organisatie. Dat hadden we niet kunnen realiseren zonder het vertrouwen van onze klanten en partners, dus dankjewel!


Parkd in 2021

We verwachten dat ook 2021 weer een dynamisch jaar wordt. We blijven met het team hard werken aan de gebruikerservaring van de Parkd app en een hoop nieuwe functionaliteiten.

Ook gaan we het team nog verder uitbreiden en mag je een hoop vacatures verwachten. We willen blijven groeien én zorgen dat onze klantenservice alleen maar beter wordt. Om dat te ondersteunen, gaan we ook een zelfhulptool ontwikkelen, zodat gebruikers de meest gestelde vragen heel snel zelf kunnen oplossen.

Een groeiende klantenservice is overigens ook hard nodig, want we gaan in 2021 uitbreiden naar andere landen in Europa. Welke kunnen we nog niet verklappen. En we willen in 2021 graag rechtstreeks gaan koppelen met enkele OEM’s, maar ook daar hoor je ook snel meer over. Stilzitten kunnen we bij Parkd niet.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2021?

Lees ook...