Vaillant Group is internationaal marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie en biedt haar klanten wereldwijd milieuvriendelijke en energiebesparende systemen die hoofdzakelijk werken op duurzame energie. Vaillant België is een dochteronderneming van de Vaillant Group.

Veronique Fraipoint is Fleet & Purchase Manager bij Vaillant België en verantwoordelijk voor het wagenpark van 220 voertuigen. ‘We werden door onze telematicaleverancier ABAX gewezen op Parkd. Alle wagens waren al uitgerust met telematica, maar bij het parkeren kwamen er nog veel handmatige handelingen kijken. Dat was frustrerend voor medewerkers’, zegt Veronique.

Na een kennismaking startte Vaillant België met een pilot. ‘De pilot verliep uitstekend en inmiddels is het hele wagenpark met de parkeeroplossing van Parkd uitgerust. Ook de onboarding verliep soepel en het contact met onze accountmanager is erg prettig. Als we een keer een vraag hebben, dan is het supportteam van Parkd erg goed bereikbaar en heel behulpzaam.’

Naast dat medewerkers nu ontzorgd worden en zich kunnen focussen op hun werk, merkt Vaillant België ook dat de maandelijkse parkeerfactuur lager uitvalt. ‘In de zones waarin Parkd actief is kan niemand meer vergeten om een sessie aan of af te melden, dat gebeurt allemaal automatisch. We betalen dus écht alleen voor de tijd dat er daadwerkelijk geparkeerd wordt. Daarnaast ontvangen we in de zones waarin we Parkd gebruiken ook geen parkeerboetes meer. Dat zorgt maandelijks voor een mooie besparing’, sluit Veronique af.

Wilt u net als Vaillant België medewerkers ontzorgen én een lagere parkeerfactuur? Start een proefmaand.

Lees ook...