Syncasso is een incassobureau dat zich onderscheidt door haar positieve aanpak en innovatief gebruik van ICT om vorderingen te innen. De organisatie maakte al gebruik van een parkeerapp, maar wilde voor medewerkers die vaak en kort parkeren meer gemak.

Frans Meijer, controller bij Syncasso, vertelt ‘Ik ben verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer en was niet helemaal tevreden over alle functionaliteiten van de parkeerapp die we gebruiken. Er zijn regelmatig storingen en dan is het onduidelijk voor medewerkers of parkeersessies wel of niet zijn aan- en afgemeld. Dat zorgt voor extra werk en frustraties. Toen ik een uitnodiging van Parkd kreeg om eens te praten, ben ik daar dan ook direct op ingegaan.’

Inmiddels werken Syncasso en Parkd naar volle tevredenheid samen. ‘Parkd is een partij die bereid is om een stap extra te doen en dat waardeer ik,’ zegt Meijer. ‘Voor de collega’s die vaak en kort parkeren is de koppeling tussen de GPS-software van On-Route en de parkeeroplossing van Parkd écht een uitkomst. Ze hoeven onderweg niet meer na te denken over het aan- en afmelden van parkeersessies. Dat gebeurt nu geheel automatisch. De collega’s kunnen zich daardoor focussen op het werk dat ertoe doet: vorderingen incasseren. Ik ben blij dat we voor deze medewerkers zo’n gebruiksvriendelijke parkeeroplossing toe hebben gevoegd’, zegt Meijer.

Lees ook...