Aannemersbedrijf Grijzenhout B.V. bouwt en herstelt al sinds 1930 historische grachtenpanden en moderne meesterwerken. Medewerkers zijn de hele dag onderweg naar verschillende klussen, vaak in de Randstad. Er werd al gebruikgemaakt van een parkeerapp, maar er kwamen iedere maand toch zeker zo’n vijf parkeerboetes binnen. Tijd om daar iets aan te doen!

Vijf parkeerboetes door handmatig aanmelden

‘De parkeerapp die we gebruikten werkte prima, maar was niet verbonden met de telematica in onze voertuigen. Onze medewerkers moesten parkeersessies dus handmatig starten. Dat werd nog weleens vergeten, met als gevolg gemiddeld vijf parkeerboetes per maand’, vertelt Petra Huskens. ‘Ook het stoppen van een parkeersessie gebeurde niet altijd. Op kantoor konden we in een online omgeving wel zelf medewerkers afmelden, maar dat kostte veel tijd en vergaten we ook regelmatig.’

Eenvoudige overstap

De parkeeroplossing van Parkd is verbonden met GPS-software van Linqo en kan hierdoor parkeersessies automatisch aan- en afmelden. Dat zorgt ervoor dat de maandelijkse parkeerfactuur tot wel 20% lager uitvalt en parkeerboetes verleden tijd zijn.

Grijzenhout B.V. was erg enthousiast over de mogelijkheden en besloot over te stappen. ‘De overstap naar Parkd was snel geregeld. Er werken wel echte gewoontejongens bij ons en die moesten even wennen aan het gebruik van een nieuwe app’, zegt Petra. ‘Nu weten ze niet beter meer en vinden ze het systeem vooral erg gebruiksvriendelijk’.

Lees ook...