15 mei 2018

Het automatiseren van de processen binnen jouw wagenpark met RitAssist is nu nog beter! Het is nu mogelijk de parkeersessies te automatiseren met Parkd.

RitAssist maakt het mogelijk om belangrijke data binnen jouw wagenpark overzichtelijk in te kunnen zien. Door onze samenwerking hebben wagenparkbeheerders nu ook het volledige inzicht in de parkeersessies. De werknemer ervaart het gemak van het automatisch starten en stoppen van de parkeersessie; de werkgever is in staat deze sessies te beheren, filteren en exporteren. Hoe het precies werkt, dat lees je hier.

Elk wagenpark dat gebruikmaakt van telematica van RitAssist heeft de mogelijkeheid om 90% in administratiekosten te besparen. Hoe? Parkd stuurt maandelijks één verzamelfactuur voor alle parkeersessies binnen jouw wagenpark. Dat is een enorm verschil met de gemiddelde €7 die bedrijven gewoonlijk uitgeven aan de administratie van een enkel parkeerkaartje.

RitAssist

Door te connecten met Parkd maakt RitAssist het leven van een wagenparkbeheerder nog eenvoudiger. Manager, Jos Pijnaker, legt uit: “ RitAssist is ontwikkeld om eenvoudig toegang te krijgen tot belangrijke gegevens binnen een vloot. Dit is ook wat Parkd doet.”

Het koppelen van een wagenpark met Parkd duurt slechts 5 minuten. Met een paar keer klikken is jouw wagenpark klaar om automatisch te parkeren in meer dan 150 steden binnen Nederland.

Om de samenwerking te vieren, bieden we klanten een gratis maand aan. Het maakt niet uit hoeveel voertuigen je hebt, je krijgt het van ons 😉

*Studie van KPMG

Activeer hier je gratis maand!

Lees ook...