5 juni 2018

Is jouw wagenpark gekoppeld aan RAM track-and-trace? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Het is vanaf nu mogelijk om je parkeersessies te automatiseren met Parkd!

RAM track-and-trace, marktleider in de Benelux op het gebied van voertuig-, persoons- en materieel gebonden track-and-trace systemen, is vanaf heden ook verbonden aan Parkd. Door gebruik te maken van dit innovatieve cloud platform kan Parkd de parkeersessies binnen jouw wagenpark automatiseren.

Wat houdt dat precies in? Parkd start, stopt en betaalt automatisch de parkeersessies van jouw wagenpark.  De sessies worden per minuut geregistreerd en de werknemer maakt hierbij het onderscheid tussen privé en zakelijk. De wagenparkbeheerder is in staat de parkeeracties te beheren, filteren en te exporteren; er zal nooit meer teveel betaald worden.

Door de sessies per kenteken te registreren hebben zowel de werknemer als de wagenparkbeheerder altijd duidelijk inzicht in de parkeeracties. Parkd stuurt maandelijks één verzamelfactuur van alle sessies binnen jouw wagenpark. Niet alleen maakt dit het werk van de wagenparkbeheerder een stuk eenvoudiger, er wordt ook nog eens tot 90% op administratiekosten bespaard!

Bart Claes, Business Unit Director Benelux van RAM track-and-trace over het partnership:  “Naast ritregistratie en track-and-trace van jouw voertuigen, biedt RAM continu nieuwe oplossingen voor haar klanten, zoals automatisch materieelbeheer en interactieve analytic dashboards. Met Parkd hebben wij er een innovatieve partner bij voor onze klanten om hun parkeersessies volledig te automatiseren en gemakkelijk te beheren.”

Het koppelen van Parkd aan jouw RAM track-and-trace systeem kost je minder dan 5 minuten. Om onze nieuwe samenwerking te vieren bieden wij jou de eerste maand gratis aan. Ervaar nu de unieke eigenschappen van Parkd!

Activeer hier je gratis maand!

Lees ook...