15 maart 2018

Dit jaar was Parkd te vinden op het Four Years From Now (4YFN) evenement op het Mobile World Congress in het zonnige Barcelona.

4YFN is een ongelooflijk evenement waar techies van over de hele wereld samenkomen om de mobiele toekomst van morgen mee te bepalen. Razend enthousiast om nieuwe mensen te leren kennen, vlogen we met de eerste vlucht uit Antwerpen, klaar om in actie te schieten!

Gewapend met een cool ingerichte “booth”, onze laptops en extra sterke koffie, waren we klaar om kennis te maken met nieuwe innovatie bedrijven, potentiële klanten en partners. Indien je bedrijf reeds beschikt over een connectie met één van onze telematica partners (zoals o.a. TomTom, Fleet Complete & Danlaw) kon je op onze stand gratis koppelen met Parkd. Met de slogan “de #1 connected car oplossing voor slim parkeren” boven onze stand, zorgden we voor een hoop boeiende gesprekken over de toekomst van de connected car.

4YFN

Op het evenement ontdekte we dat de focus helemaal ligt op 5G (…en we dachten dat 4G al razend snel was!) Een opwindende technologische vooruitgang die services zoals Parkd zal toestaan data te verzenden op lichtsnelheid. Naast 5G, werd op het Mobile World Congress ook de nieuwe Galaxy S9 voorgesteld. Tussen het aansluiten van partners op onze stand door, hebben we er even mee kunnen spelen – vertrouw ons wanneer we zeggen dat het echt geweldig is!

Op het Mobile World Congress, hebben we enorm interessante partners ontmoet waar we deze maand nog pilots mee zullen opstarten. Van OEM’s tot leasingbedrijven, MWC gaf ons de opportuniteit om de juiste mensen, op de juiste plaats te ontmoeten. Spannende ontwikkelingen die we in de volgende weken zullen voorstellen!

Dus, wat verwachten wij vier jaar vanaf vandaag? Tja, dat is een gemakkelijke… automatisch parkeren voor iedereen natuurlijk! 😉

Lees ook...