30 oktober 2018

Met gepaste trots kunnen wij 12Trace introduceren als onze nieuwe partner!

12Trace is met ruim 20 jaar ervaring en roots in de maritieme wereld, de specialist van het traceren van objecten en bieden zij ritregistratie van hoogwaardige kwaliteit. Met behulp van een innovatief systeem kun jij jouw medewerkers efficiënter inzetten, en jouw administratieve lasten verminderen. Ook voldoet 12Trace aan de eisen van de belastingdienst met betrekking tot ritregistratie, waarmee jij eenvoudig het beste uit jouw wagenpark kunt halen.

“Wij zijn enorm blij met de samenwerking met Parkd, automatische ritregistratie en parkeren vormen een sterke twee-eenheid. 12Trace kan nu met Parkd als partner, naast al bestaande koppelingen zoals Carwise en een meldkamer koppeling, een nog breder pakket aan oplossingen aanbieden”, geeft Chris Lieben van 12Trace aan.

Door Parkd te koppelen aan jouw 12Trace systeem hoef jij je geen zorgen meer te maken over betaald parkeren. Parkd start, stopt en betaalt automatisch voor alle parkeersessies binnen jouw wagenpark, verrekend per minuut. Daarbovenop bespaart Parkd je tot wel 90% op parkeeradministratie! Klinkt goed, toch?

Met een paar klikken is jouw wagenpark gekoppeld, en klaar om in meer dan 130 steden in Nederland automatisch te parkeren. Binnen enkele minuten kun jij dus een van de voorlopers zijn binnen het zakelijk parkeren!

Om de 12Trace klanten kennis te laten maken met automatisch parkeren, bieden wij ze de eerste maand Parkd gratis aan. Ongeacht het aantal auto’s, de kosten zijn voor ons.

Lees ook...