1 november 2018

In oktober waren wij aanwezig bij het Red Carpet Dinner, ditmaal in de Van Nelle fabriek. Het evenement is een het jaarlijks initiatief van de stad Rotterdam om nieuw binnengekomen internationale bedrijven officieel welkom te heten in de stad. En wij waren erbij!

Samen met allerlei verschillende internationale bedrijven hadden wij de eer onszelf te introduceren op dit innovatieve evenement. Het Red Carpet Dinner wordt beschouwd als een van de belangrijkste netwerkevenementen voor internationale bedrijven in de regio Rotterdam. Zeker voor nieuw gevestigde ondernemingen is dit erg van belang!

De avond begon met een formele verwelkoming van alle internationale bedrijven. De burgermeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, hield een speech over hoe Rotterdam en ondernemerschap hand in hand gaan.

Red Carpet Dinner

Na de formele verwelkoming van de nieuw gevestigde organisaties, hebben wij kennis kunnen maken met verschillende ondernemers, opwindende producten, diensten en oplossingen!

Het Red Carpet Dinner heeft op het evenement ook een ‘Innovation Fair’ georganiseerd, een belangrijk onderdeel van het evenement. Op deze fair was er ruimte voor een selectie van ondernemers, om hun innovatieve oplossingen te presenteren aan het publiek. Het was een mooie manier om de diversiteit van Rotterdam te laten zien aan de bezoekers.

Wij hebben het erg naar ons zin gehad op het evenement en we zijn blij dat wij er allerlei interessante mensen hebben mogen ontmoeten. Ondanks dat onze roots in België liggen, voelen wij ons nu al erg thuis in Rotterdam.

Lees ook...