1 juni 2018

Deze week waren we in Rotterdam, klaar om onszelf voor te stellen op Fleet Mobility Live. Het was onze eerste keer op dit jaarlijkse evenement, waar wagenparkbeheerders samenkomen om te netwerken en te ontdekken hoe de toekomst van mobiliteit er zal uitzien.

Als nieuwkomers werden we al direct geparkeerd tussen Tesla en Volvo. We waren op de juiste plaats om Parkd aan bezoekers voor te stellen en te laten zien hoe automatisch parkeren hun wagenpark kan transformeren. Wagenparkbeheerders realiseren zich dit soms nog niet, maar parkeeradministratie is een enorme verborgen kostenpost – en Parkd optimaliseert dit… automatisch.

Op onze blauwe stand konden we bezoekers tonen hoe ze hun hele wagenpark in slechts enkele minuten kunnen aansluiten met behulp van één van onze partners (TomTom Telematics, Fleet CompleteRitAssist, RAM Track & Trace & Danlaw). Eenmaal aangesloten, helpt ons automatische parkeersysteem de administratiekosten van parkeren tot wel 90% te verminderen!

Ook vond de Mobility Manager of the Year Award plaats. Een sterrenjury stond klaar om de winnaar uit te roepen – Gerjan Sybrandi van Stedin. De jury zei dat zijn “ambitieuze plannen voor elektrisch rijden” en “een duidelijke visie op duurzaam vastgoedbeleid en bijbehorend parkeerbeleid” slechts enkele van de redenen waren waarom hij deze titel verdiende.

fleet mobility live 2018

Om 16.00 uur verzorgde wij het ‘happy hour’ – met Belgisch bier uiteraard. Een geweldige kans om te spreken met wagenparkbeheerders uit het hele land, hun struikelblokken te begrijpen en te ontdekken hoe Parkd hen kan helpen.

fleet mobility live 2018

Toen de dag ten einde liep, waren we gelukkig en voldaan. We waren niet zeker of het aan het bier lag of onze gesprekken, maar we konden de dag afklokken met heel wat nieuwe klanten! We kunnen dan ook gerust zeggen dat we het fantastisch vonden om de mobiliteit toekomst samen te ontdekken op Fleet Mobility Live.

Lees ook...