Parkeerapp vergelijken 19 december 2018

Sinds kort hebben wij iets nieuws bij Parkd. Wij vergelijken namelijk jouw parkeerkosten met de kosten die je gemaakt zou hebben met Parkd. En dat doen wij geheel gratis!

Om je iets meer duidelijkheid te geven in hoe dat precies in zijn werk gaat (en omdat wij het erg cool vinden), willen wij je bij deze er graag iets meer over te vertellen!

Hoe werkt het?

Om de parkeerkosten te vergelijken is het ten eerste van belang dat wij data verzamelen; data over de parkeersessies binnen jouw wagenpark. Dat doen we door te koppelen aan jouw telematica, waarmee wij jouw parkeersessies kunnen bijhouden. Je hoeft jouw medewerkers er niet eens mee te belasten, het gebeurt namelijk allemaal op de achtergrond.

In deze testperiode melden wij jouw parkeersessies uiteraard niet aan. Wij houden enkel bij hoeveel je betaald zou hebben als wij het zouden regelen. Een soort fictieve parkeersessies, dus. Je zal in deze maand dus geen parkeerkosten bij ons maken.

Na een maand van dataverzameling hebben wij een lijst met parkeersessies. Parkeertijd, – kosten en locaties zijn bij ons bekend. Het vergelijken kan dan beginnen!

Deze data leggen wij naast de factuur afkomstig van jouw parkeerapp. Op deze manier kunnen wij een één op één vergelijking maken; een vergelijking per parkeersessie.

Wat kun je ermee?

De data geeft inzicht in een aantal dingen. Door de parkeertijden naast elkaar te leggen kunnen wij zien wat de invloed is van het te laat aan- en afmelden van parkeersessies. Die paar minuten per parkeersessie tikken door, en de kosten stapelen zich snel op. Kosten die je bij ons niet gemaakt zou hebben!

Soms komt het voor dat een parkeersessie later is aangemeld dan dat wij dat doen. De bestuurder is in dat geval vergeten zijn parkeersessie aan te melden, en heeft zich dat later pas bedacht. Als bestuurder loop je in deze periode het risico op parkeerboetes, zeker wanneer er een scanauto in jouw stad rondrijdt!

De vergelijking geeft dus inzicht in het verschil tussen de parkeerkosten. Keiharde cijfers op basis van jouw eigen parkeersessies.

Wat kun je verwachten?

Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat wij op dit moment voor 137 organisaties de parkeerkosten hebben vergeleken, en de meeste vergelijkingen hebben ons ook nog eens flink verbaasd!

Bij de meeste organisaties is het verschil in kosten aanzienlijk. Bij 91,4% van de parkeersessies hebben wij kosten bespaard. In sommige gevallen ging het om een paar minuten, bij andere sessies liep het op tot wel 3 uur. Flinke kosten, dus. Zeker wanneer je parkeert in de randstad!

Wij hopen ook voor jouw organisatie vrijblijvend de parkeerkosten te mogen vergelijken. Heb je geen telematica? Ook dan kunnen we waarschijnlijk wel wat voor elkaar betekenen. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Klaar om van start te gaan?

Start gratis vergelijking

Lees ook...