12 april 2018

Amsterdam: thuisstad van schilderachtige grachtjes, bijna één miljoen fietsen, en dit jaar Intertraffic 2018: één van de grootste professionele verkeers- en mobiliteits evenementen ter wereld. Een perfecte plaats om alle nieuwigheden in onze industrie te ontdekken, dus vertrokken we naar Amsterdam!

Onze stand stond in de Smart Mobility hal, waar we helemaal klaar stonden om de wereld automatisch parkeren te leren kennen. In deze hal toonden bedrijven allerhande nieuwe toepassingen om de mobiliteit te verbeteren. Van automatisch rijdende auto’s tot de maatschappelijke uitdagingen die hierdoor ontstaan; er was voor ieder wat wils.

Met meer dan 30.000 bezoekers uit 134 landen, moest onze stand opvallen. En of we dat deden. In het midden van onze stand hadden we een echte grijpmachine staan, gevuld met Parkd dongles. “Naar links! Naar beneden!” riepen we terwijl we de spelregels uitlegden; “Als je de dongle grijpt, mag je de dongle houden!”. Terwijl bezoekers een dongle probeerden te winnen, vertelden we ze hoe ze met Parkd hun parkeren konden optimaliseren.

Onze stand zorgde voor boeiende gesprekken over de data van geconnecteerde auto’s, en hoe deze kan gebruikt worden om betere mobiliteit te voorzien in gemeenten. Ideeën uitwisselen en brainstormen is het meest waardevolle dat InterTraffic 2018 ons gegeven heeft.

Kortom: we hebben ongelooflijk interessante mensen leren kennen, meer dan 20 bezoekers hebben een Parkd dongle gewonnen en… we hebben echt té veel sushi gegeten (Serieus… de sushi bar was veel te lekker!).

Lees ook...