28 augustus 2018

Onze volgende stop? Parijs! Access2Europe, een project dat Europese startups helpt bij het toetreden en groeien in verschillende EU-markten, heeft ons geholpen met het verwezenlijken van onze droom om een kantoorruimte te openen in Parijs. Met onze visie om de magie van automatisch parkeren naar heel Europa te brengen, is dit een fantastische kans voor ons.

We zullen landen op Station F; de grootste startup-campus ter wereld. Het is een oud vrachtstation, dat is omgebouwd tot een werkplek voor meer dan 1000 startups. Het zijn niet alleen startups die zich zullen vestigen op Station F: Facebook, L’Oréal en Microsoft maken allemaal deel uit van het programma. Wij durven wel te zeggen dat we daar in goed gezelschap zullen zijn!

Station-F Parijs

Credit – Patrick Tourneboeuf

Omdat we omringd zullen zijn met innovatieve startups en bedrijven, hebben we een geweldige kans om te netwerken met de mensen die Parijs goed kennen. Binnenkort zullen wij al de eerste pilots lanceren met autoverhuurbedrijven, car-sharing bedrijven en leasemaatschappijen die hun klanten ook graag in Parijs willen ondersteunen. Tegen oktober zullen we aankomen in Parijs – zoals ze zeggen in Frankrijk, à bientôt!

 

Lees ook...