Het parkeerlandschap evolueert, net als onze manier van parkeren. De plaatsjes worden namelijk schaarser en duurder. En er komen voortdurend nieuwe betalingsmogelijkheden bij. De enige constante lijkt de administratieve rompslomp. Zeker voor bedrijven. Parkd verandert parkeren revolutionair, waarmee deze problemen tot het verleden behoren. Een innovatieve uitvinding die parkeren zorgeloos maakt. Voor bedrijven en hun werknemers.

Hoe ons parkeergedrag over jaren gewijzigd is

Helemaal in het begin, bij de introductie van de parkeerautomaat, voerden we manueel onze tijd in en lieten we een bonnetje afdrukken. Als je geen kleingeld op zak had, was je gezien. Het was (en is nog steeds) een stressfactor bij werknemers die veel op de baan zijn. Bij gebrek aan alternatieven, betalen ze dan gewoon niet, wat resulteert in boetes en dus hogere kosten. Gaandeweg werd de bankkaart als betalingsmogelijkheid ingevoerd. Een verbetering, maar je moet nog steeds vooraf inschatten hoe lang de parkeersessie zal duren, en tevens de administratieve rompslomp erom heen. Nee, de eerste versie van betalend parkeren was geen voltreffer.

De laatste jaren hebben we de opkomst meegemaakt van heel wat parkeer apps en sms-oplossingen. Gebruiksgemak troef! De vereenvoudigde administratie maakte echter plaats voor een ander probleem: ongeveer 70%van de gebruikers vergeet de parkeersessie te beëindigen, met onnodig hoge kosten tot gevolg.

Deze parkeer apps zijn sinds hun opkomst maar weinig veranderd. En geen enkele van hen biedt een echte oplossing voor het probleem van de te lange parkeersessies. In veel gevallen is het mogelijk om een notificatie te ontvangen zodra de parkeersessie langer dan “X” minuten duurt maar hier worden dan kosten per notificatie voor in rekening gebracht. Tot nu. Met Parkd staat een parkeeroplossing van de nieuwste generatie op. De innovatieve parkeer oplossing van Parkd herleidt administratie tot een minimum, voorkomt parkeerboetes, vergt geen aandacht van je werknemers en bespaart tot 20% op je parkeerkosten. Alleen maar voordelen. En op maat van bedrijven.

A new kid on the block: Parkd

Parkd is een parkeeroplossing voor elk type van bedrijf. De toepassingen voor ondernemingen zijn eindeloos. Denk aan verhuur- of leasemaatschappijen die enorm veel tijd verliezen met het verwerken van parkeerboetes en het achterhalen van de verantwoordelijke. Met Parkd is dit verleden tijd. En als binnen- of buitenlandse huurder van een auto hoef je niet uit te zoeken hoe het lokale parkeersysteem werkt. Geen zorgen meer, want alles verloopt geheel automatisch.

Uiteraard zijn de voordelen van een geautomatiseerd parkeersysteem ook voor ondernemingen met een kleiner wagenpark – of zelfstandigen bijvoorbeeld – vanzelfsprekend. 

Hoe werkt het?

Zodra je de app hebt gedownload en Parkd hebt geactiveerd, wordt alles automatisch afgehandeld en komt alles terecht op dezelfde factuur. Door de integratie met track-and-trace partners, worden parkeersessies van je wagens automatisch aan- en afgemeld. Zo hoeft jouw medewerker niet meer na te denken over de parkeertransactie, niet meer een parkeerautomaat te zoeken en niet meer te kijken in welke parkeerzone hij of zij zich bevindt. De persoon in kwestie wordt dus onmiddellijk van alle zorgen verlost en hoeft zich niet druk te maken over parkeren.

Deze unieke oplossing voor parkeren is meteen rendabel voor bedrijven. Parkd is kostenbesparend, gemakkelijk in gebruik en zorgt voor een fijne, stressvrije parkeerervaring. Je medewerkers hoeven zich geen zorgen meer te maken over het zoeken van een parkeerautomaat of parkeerzone. De app start, stopt en betaalt automatisch de parkeersessies van jouw wagenpark, waardoor je uitsluitend betaalt voor de daadwerkelijk geparkeerde tijd Je medewerkers hoeven alleen nog te parkeren en aan de slag te gaan. Betalen voor parkeren wordt dus iets waar je nooit meer over hoeft na te denken! Wil je ook weten wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen?

Lees ook...