Hoe Rentokil zorgeloos parkeert met Parkd

De medewerkers van Rentokil weten als geen ander hoe frustrerend parkeren kan zijn. Het gebruik van een parkeerapp of het moeten zoeken naar een parkeerautomaat is een frustrerend en tijdrovend proces; tijd die beter besteedt kan worden aan het bestrijden van ongedierte! Parkd in samenwerking met Fleet Complete was voor de bestuurders een kans om het parkeren te vergeten en 100% te focussen op het werk.

Werk onderbreken

De medewerkers van Rentokil bezoeken verschillende locaties per dag door heel het land. Het bijhouden van de administratie rondom parkeren kost onnodig veel tijd. Tijd die beter besteed kan worden aan het bestrijden van ongedierte.

Onnodige kosten

Medewerkers wisselen regelmatig van locatie. Het vergeten van parkeersessies leidt in veel gevallen tot incorrecte en onnodige kosten.

Geen inzicht

De verwerking van honderden parkeersessies zorgde voor een gebrek aan inzicht in de parkeerkosten van Rentokil.

"Parkd heeft onze manier van werken volledig veranderd. Door de automatische parkeeroplossing van Parkd hoef ik me niet meer bezig te houden met een parkeertransactie en kan ik me volledig focussen op mijn werk."

- Anand Inderdjiet, Medewerker Rentokil

Tijdswinst en tevreden medewerkers.

Door de implementatie van Parkd in het wagenpark, zagen we verbeteringen in:

Focus op werk

De medewerkers van Rentokil geven aan dat door het gebruik van Parkd de effectieve tijd die besteed wordt aan het werk toegenomen is.

Betalen naar gebruik

Wij starten en stoppen automatisch parkeersessies, nauwkeurig tot op de minuut. Dit resulteerde in een aanzienlijke kostenreductie, waarmee de servicekosten van Parkd ook ruim gecompenseerd werden.

100% tevredenheid

De medewerkers waren 100% tevreden met Parkd, en velen gaven zelfs aan niet meer zonder te willen. Dat noemen wij nog eens een succes!

De impact van Parkd

Ontdek hoeveel u kan besparen
0
Aangesloten wagens
0
Uitgespaarde minuten
0%
Maandelijkse besparing