27 april 2018

Maakt jouw vloot gebruik van de rittenregistratie van Fleet Complete, dan is vandaag jouw geluksdag! Je kunt nu Parkd activeren – in minder dan 5 minuten.

Deze nieuwe integratie zorgt ervoor dat automatisch parkeren mogelijk wordt met één van de meest populaire telematica platformen van Europa; Fleet Complete. Maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Vanaf vandaag kan elke vloot aangesloten bij Fleet Complete, meer dan 90% op parkeeradministratie besparen, door het gepatenteerde automatische parkeersysteem van Parkd.

Voor ons klinkt het nog altijd onwerkelijk dat de meeste Nederlandse bedrijven gemiddeld €7,-* aan administratiekosten hebben voor het verwerken van een parkeerticket of boete.

Vanaf nu, ontvangen klanten aangesloten bij Fleet Complete na het activeren van de Parkd oplossing, één verzamelfactuur, gesorteerd per kenteken. De besparing is enorm, en het mooiste is dat alle parkeersessies automatisch worden gestart en gestopt.

Fleet Complete

Sjors de Kruijf, VP Sales & Marketing Europe van Fleet Complete: “Klanten kiezen voor ons om het bedrijfsproces en automatisatie van hun wagenpark te optimaliseren, denk aan fleetowners die veel bedrijfswagens op de weg hebben en vaak moeten parkeren. Alle parkeersessies verlopen vanaf nu automatisch. Geen stapels met losse declaraties, maar een enkele maandfactuur. En geen parkeerboetes meer! De administratieve last die hiermee bespaard wordt is echt fors.”

Maar hier eindigt het niet, de integratie die we voorzien hebben is naadloos, hetgeen betekent dat je in slechts enkele klikken gebruik kunt maken van onze oplossing, zonder installatiekosten! In minder dan 5 minuten is jouw vloot helemaal klaar om automatisch te parkeren in meer dan 150 gemeenten in Nederland.

Om dit nieuwe partnership te vieren, bieden we aan alle Fleet Complete klanten Parkd één maand gratis aan. Het maakt niet uit hoeveel auto’s je hebt rondrijden, de kosten zijn voor ons 🙂 Activeer hier je gratis maand!

Liever eerst iets meer weten? Lees dan hier hoe het werkt.

*Onderzoek van KPMG

Lees ook...