21 juni 2019

Regel jij je ritregistratie met behulp van MyFMS, en zit je vol parkeerfrustratie? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Parkd en MyFMS hebben een nieuw partnership, waardoor MyFMS klanten vanaf nu eenvoudig gebruik kunnen maken van automatisch parkeren.

MyFMS levert een sluitend ritregistratiesysteem waarmee jij eenvoudig inzicht hebt in de data van jouw wagenpark. Het systeem voldoet aan alle eisen die de belastingdienst stelt met betrekking tot elektronische ritregistratie en rapportage. Je hebt met MyFMS eenvoudig inzicht in de rijafstanden en reistijden van jouw medewerkers. De technologie maakt het mogelijk erg eenvoudig de splitsing tussen privé en zakelijk te maken, zodat de kosten altijd op de juiste plaats terecht komen.

Parkd start, stopt en betaalt automatisch voor alle parkeersessies van jouw wagenpark. Daarnaast wordt het parkeren per minuut verrekend, waardoor je nooit meer te veel betaalt. Ook vereenvoudigen wij aanzienlijk jouw parkeeradministratie. Met Parkd haal je dus het beste uit jouw MyFMS ritregistratiesysteem.

“Door bedrijfsprocessen verder te integreren wordt er bespaard op onnodige handelingen en kan de onderneming zich focussen op haar core business” vertelt Frank Leemkuil van MyFMS over onze nieuwe samenwerking.

Parkd is zo snel aan jouw wagenpark gekoppeld, dat zelfs een wandeling naar het koffiezetapparaat je nog meer tijd kost. Een paar klikken en je bent klaar om automatisch te parkeren!

Om de samenwerking te vieren, bieden we één gratis maand aan voor alle MyFMS-klanten. Ongeacht de grootte van jouw wagenpark, wij regelen het!

Lees ook...