GUTS de mogelijkheid bieden niet meer na te hoeven denken over parkeren.

De installateurs van GUTS weten als geen ander hoe frustrerend parkeren kan zijn. Het gebruik van een parkeerapp of het moeten zoeken naar een parkeerautomaat is een tijdrovend proces; tijd die beter besteedt kan worden aan de opdracht zelf! Parkd was voor de bestuurders van bijna 100 voertuigen een kans om het parkeren te vergeten en 100% te focussen op het werk.

In samenwerking met:

logo fleetcomplete

Betalend parkeren bracht veel problemen mee

Werk onderbreken

Werk onderbreken

De installateurs van GUTS bezoeken veel verschillende opdrachten per dag. Het parkeren kost onnodig veel tijd en maakt het werk ingewikkelder dan nodig.

Incorrecte kosten

Incorrecte kosten

Installateurs wisselen regelmatig van locatie. Het vergeten van parkeersessies leidt in veel gevallen tot incorrecte en onnodige kosten.

Geen inzicht

Geen inzicht

De verwerking van honderden parkeersessies zorgde voor een gebrek aan inzicht in de parkeersessies van GUTS medewerkers.

Wat veranderde na Parkd?

Na Parkd uitgeprobeerd te hebben, zag GUTS verbeteringen in...

Eén afrekening

Focus op werk

De installateurs van GUTS gaven aan dat zij meer focus hadden. Klanten werden sneller en eenvoudiger geholpen, dankzij het automatisch parkeren.

Minuut per minuut

Betaal per minuut

Wij starten en stoppen automatisch parkeersessies, nauwkeurig tot op de minuut. Dit resulteerde in een aanzienlijke kostenreductie, waarmee de servicefee van Parkd ook ruim gecompenseerd werden.

100% tevredenheid

100% tevredenheid

De installateurs van GUTS waren 100% tevreden met Parkd, en velen gaven zelfs aan niet meer zonder te willen. Dat noemen wij nog eens een succes!

Klaar om de magie ook met uw vloot te ervaren?

Treed toe tot de bedrijven die niet meer na hoeven te denken over parkeren. Geloof ons, het is het waard.