ABAX, één van de grootste Europese telematicabedrijven, gaat samen met B2B-parkeerprovider Parkd de afhandeling van parkeeracties automatiseren. Dit resulteert in een besparing tot 20% op de maandelijkse parkeerfactuur van ABAX-klanten.

Nieuwe mogelijkheden

Deze spraakmakende samenwerking zorgt ervoor dat de automatische parkeeroplossing voor wagenparken van Parkd wordt geïntegreerd in de fleetmanagementsoftware van ABAX. Klanten van ABAX kunnen direct profiteren van de talrijke voordelen van automatisch parkeren en betalen.

“We kijken ernaar uit om samen met Parkd onze klanten te laten zien dat de mogelijkheden van technologie eindeloos zijn”, zegt Steve Tambuyser, Partner Manager bij ABAX.

Run je onderneming slimmer

ABAX behoort tot de top van IoT-bedrijven in Europa. De telematicagigant ontwikkelt geavanceerde technologische oplossingen die bedrijven met wagenpark helpen om hun onderneming slimmer en gezonder te runnen. De automatische parkeeroplossing van Parkd zal daar vanaf nu een belangrijke bijdrage aan leveren.

De parkeeroplossing verbindt met de telematica in de voertuigen van ABAX-klanten en op basis van opgehaalde GPS-data worden parkeersessies automatisch aan- en afgemeld. Dit heeft meerdere voordelen, waaronder een aanzienlijke besparing op de parkeerkosten, meer gemak voor medewerkers en een snelle en efficiënte afhandeling van de parkeeradministratie. “ABAX en Parkd willen allebei dat ondernemingen met behulp van technologie slimmer gerund kunnen worden. Onze parkeeroplossing zorgt dat ABAX-klanten niet alleen tijd en geld besparen, maar ook dat ze zich nog meer kunnen focussen op werk dat een bijdrage levert aan hun bedrijfsdoelstellingen”, zegt Thijs Findhammer, Sales Director bij Parkd.

Klanten van ABAX kunnen Parkd een maand gratis proberen.

Lees ook...