Parkd heeft het aantal B2B klanten en auto’s vanaf 2019 ieder jaar verdubbeld en bedient een aantal van de grootste wagenparken in Nederland. Zo maken Stedin, Alliander en Eneco gebruik van het automatisch parkeren van Parkd.

Makkelijk en goedkoop parkeren voor het bedrijfsleven

De snelstgroeiende B2B parkeerprovider van Nederland heeft als missie om parkeren makkelijker en betaalbaarder te maken voor bedrijven. Dat doet Parkd door parkeersessies automatisch aan- en af te melden, waardoor u alleen betaalt voor de tijd dat er daadwerkelijk geparkeerd wordt. Dit zorgt voor een gemiddelde besparing van 20% op de maandelijkse parkeerfactuur. Parkd speelt hiermee in op de wens van het Nederlandse bedrijfsleven voor een parkeeroplossing die een verschil maakt in de operationele kosten én die medewerkers ontlast.

Snelle onboarding

Ieder bedrijf met wagenpark – van 10 tot 10.000 voertuigen – kan binnen 5 minuten online een account aanmaken en binnen één dag gebruikmaken van de parkeeroplossing van Parkd. ‘We hebben veel geïnvesteerd in een snelle onboarding én in uitgebreide supportmogelijkheden, zegt Olivier de Clercq, één van de oprichters van Parkd. Ieder bedrijf, ongeacht de grootte, krijgt zijn eigen accountmanager en het supportteam streeft ernaar om iedere vraag direct, vaak zelfs binnen het uur, te beantwoorden.

Meer dan €270.000 bespaard

In 2021 hebben de Nederlandse klanten van Parkd gezamenlijk meer dan €270.000,00 op hun parkeerkosten bespaard. ‘We verwachten dat dit bedrag in 2022 minimaal verdubbeld wordt’, zegt Thijs Findhammer, sales director bij Parkd. En dat de klanten van Parkd erg tevreden zijn met deze besparing én de dienstverlening blijkt uit de score van het laatste klanttevredenheidsonderzoek. ‘Klanten gaven ons gemiddeld een score van 4,4/5.’

Tegelijkertijd ziet Parkd nog kansen om hun dienstverlening verder te verbeteren. ‘We zijn een jonge organisatie en kunnen snel schakelen. Als een klant een probleem of juist een goed idee heeft, dan doen we daar direct iets mee. Zo rollen we doorgaans nieuwe functionaliteiten binnen slechts enkele weken uit’, zegt de Clercq.

Parkd heeft een handige besparingstool ontwikkeld, zodat bedrijven direct kunnen berekenen wat zij kunnen besparen. Verder biedt Parkd altijd eerst een gratis proefmaand aan. Die kan eenvoudig via de website worden aangevraagd: start uw proefmaand.

Lees ook...