Het Nederlandse telematicabedrijf Geotrack is de nieuwste partner van Parkd, de snelstgroeiende B2B parkeerprovider van Nederland. Bedrijven die klant zijn bij Geotrack kunnen nu eenvoudig gebruikmaken van de automatische parkeeroplossing van Parkd.

Nederland, 9 mei 2022: Parkd verwelkomt vandaag Geotrack als partner. Alle klanten van de toonaangevende telematicaleverancier kunnen op verzoek gebruikmaken van de automatische parkeeroplossing van Parkd. Dit biedt medewerkers meer gemak als ze onderweg zijn en zorgt dat de maandelijkse parkeerfactuur gemiddeld 20% lager uitvalt.

 

Geotrack nieuwste partner van Parkd

Geotrack, opgericht in 2003, ontwikkelt slimme software voor kilometerregistratie. Via het platform hebben bedrijven 24/7 zicht op de live-locatie van ieder voertuig en toegang tot historische ritgegevens. Naast trackingtechnologie, biedt het bedrijf ook diensten aan met betrekking tot bestuurdersidentificatie, brandstofverbruik en materiaalbeheer. Geotrack biedt dekking in heel Europa.

Dankzij de samenwerking met Parkd, kunnen we onze klanten een unieke automatische parkeeroplossing aanbieden’, zegt André Pen, CCO bij Geotrack. Olivier de Clercq, oprichter van Parkd voegt toe ‘We hebben een gezamenlijke missie om de fleetmanager te ontzorgen. Onze parkeeroplossing zorgt voor minder administratie en lagere kosten. We zien dat de parkeerfactuur met behulp van Parkd gemiddeld 20% lager uitvalt en dat bedrijven geen parkeerboetes meer ontvangenDat maakt een verschil, zeker in tijden waarin alle andere kosten stijgen.’

Bent u klant van Geotrack en wilt u meer weten? Start uw proefmaand vandaag nog of stel ons uw vraag.

Lees ook...