Europetrack en Parkd starten een samenwerking om parkeren voor de klanten van Europetrack betaalbaarder en makkelijker te maken.

20% besparing op de maandelijkse parkeerfactuur

Nederland, 6 oktober 2022 – Alle klanten van Europetrack kunnen op verzoek gebruikmaken van de automatische parkeeroplossing van Parkd. Dit betekent dat parkeersessies aan- en afgemeld worden zonder dat er handmatige acties nodig zijn. Hierdoor betalen Europetrack-klanten alleen voor de tijd dat er daadwerkelijk geparkeerd wordt. In de praktijk levert dit zo een besparing tot 20% op de maandelijkse parkeerfactuur op. Boven op die besparing komt dan nog de besparing van parkeerboetes die voortaan uitblijven.

Europetrack zorgt dat bedrijven met slimme rittenregistratie hun productiviteit verhogen. Met deze complete oplossing voorkomen bedrijven bijtelling en kunnen ze het hele wagenpark live volgen. Daarnaast is een breed palet aan rapportages in een paar muisklikken bereikbaar, waardoor bedrijven nieuwe inzichten opdoen die richting geven aan de toekomst van het wagenpark.

Klanten van Europetrack worden verder ontzorgd

‘Door de samenwerking met Parkd ontlasten wij de bestuurders niet alleen met uren- en kilometeradministratie maar ook met het automatisch aan- en afmelden bij betaald parkeren. Zodoende kunnen onze klanten de productiviteit verder verhogen en de parkeerkosten verlagen’, zegt Thijs van der Lugt, Sales Director van Europetrack. Thijs Findhammer, Sales Director van Parkd voegt toe ‘We zijn heel blij dat we nu ook de klanten van Europetrack kunnen ontzorgen. Parkeren is een verborgen kostenpost en daarnaast zijn bedrijven met de afhandeling van de parkeeradministratie vaak veel meer tijd kwijt dan ze zich realiseren. Parkd zorgt dat fleetmanagers zich kunnen focussen op de zaken die waarde opleveren, dat is heel hard nodig in deze tijd.’

Ben je klant van Europetrack en wil je meer weten? Start je proefmaand vandaag nog of stel ons je vraag.

Lees ook...