Betaald parkeren kan nu goedkoper én gemakkelijker. Klanten van RouteVision en Parkd starten, stoppen en betalen parkeersessies volledig automatisch. Ze betalen alleen voor de geparkeerde minuten en hoeven geen parkeerbonnetjes te declareren. Zo besparen ze tijd, administratie- en parkeerkosten.

Besparing op parkeerkosten loopt snel op

Bedrijven betalen meer parkeerkosten dan nodig. Hoe dat komt? Medewerkers moeten normaal gesproken bij het parkeren veel handmatige acties uitvoeren. Zo moeten ze bij het gebruik van een parkeermeter vooraf inschatten hoelang ze op een bepaalde locatie aan het werk zijn. Als er te laag wordt ingeschat, dan moet de medewerker terug om bij te betalen of riskeert hij een parkeerboete. Daarom wordt er vaak standaard meer parkeertijd afgerekend dan nodig.

Ook het merendeel van de parkeerapps is foutgevoelig. Een medewerker moet elke parkeersessie handmatig starten, de zone bevestigen en de parkeeractie bij het wegrijden weer stoppen. Als een medewerker de parkeeractie vergeet aan te melden of onterecht denkt dat betalen op dat moment niet nodig is, kan dat weer een parkeerboete opleveren. Maar veel vaker nog vergeten medewerkers zich af te melden, waardoor bedrijven betalen voor tijd dat er eigenlijk niet geparkeerd wordt.

Daar komt bij dat er veel handmatige administratie komt kijken bij het gebruik van een parkeermeter of parkeerapp. Medewerkers verliezen de parkeerkaartjes of bonnetjes nog wel eens en de declaraties zorgen voor extra werk.

De enige parkeeroplossing waarmee bedrijven geld besparen

Door het voertuigvolgsysteem van RouteVision te integreren met de parkeerapp van Parkd worden alle parkeeracties voortaan volledig automatisch afgehandeld. Gebruikers kunnen niets verkeerd meer doen. Als bedrijf betaal je alleen voor de tijd dat er daadwerkelijk geparkeerd wordt en je loopt geen risico meer op het ontvangen van parkeerboetes. Klanten van RouteVision die gebruikmaken van Parkd krijgen alle gemaakte parkeerkosten achteraf op één maandelijkse factuur. Dat scheelt veel tijd!

RouteVision is in 2002 gestart met de ambitie om een uiterst doeltreffende kilometer- en rittenregistratie te ontwikkelen. De afgelopen 20 jaar zijn duizenden bedrijven – van ZZP’er tot corporate – gebruik gaan maken van de oplossingen van RouteVision. “Al onze producten en diensten maken zakelijke mobiliteit gemakkelijker en efficiënter. Volledig automatisch betalen voor parkeren past hier uitstekend bij, omdat het onze klanten veel tijd en kosten bespaart,” zegt Sara Verbeek, directeur RouteVision.

Olivier de Clercq, oprichter van Parkd, vult aan: “Parkd is de enige parkeeroplossing waarmee bedrijven ook echt geld besparen. We realiseren al snel een besparing tot 20% op de maandelijkse parkeerfactuur. We zijn heel blij dat RouteVision-klanten hier nu ook van kunnen profiteren.”

Gratis proefmaand

Alle RouteVision-klanten kunnen de automatische parkeeroplossing een maand vrijblijvend proberen. Aanvragen kan snel en gemakkelijk via dit formulier.

Lees ook...